Šorićevi dvori

U srcu Istre okruženi poljima, maslinicima i vinogradima

Book now
User 4 - 12
Location Istra, Hrvatska
safe in croatia
Istria bike
Certifed

Šorićevi dvori

Kuće za odmor Šorićevi dvori nalaze se u Baratu, selu na obroncima Limske drage u blizini Kanfanara. Okružen poljima, maslinicima, vinogradima na crvenoj zemlji te hrastovim šumama, Barat predstavlja idealno mjesto za odmor. Na nadmorskoj visini od 290 m, udaljen od buke i vreve, pruža čisti zrak i mir. Smješten je u jugozapadnom dijelu poluotoka, nedaleko od autoceste Istarski ipsilon kojojm ćete u manje od pola stata stići na sva važnija odredišta u Istri. U neposrednoj blizini nalazi se Dvigrad, mjesto davno napuštenog srednjevjekovnog grada.

Šorićeve dvore čine ville Mendula i Ulika, nazvane po karatkerističnim stablima našeg podneblja, wellness te prostrano dvorište u kojem smo smjestili bazen, odbojkaško i dječje igralište.

Prilikom rekunstrukcije ovih predivnih ruralnih kuća vodili smo računa da u što većoj mjeri mjeri sačuvamo obilje autohtonih detalja prožetih kamenom i drvom. Kuće su opremljene svim neophodnim uređajima te namještene shabby chic namještajem, a sve kako bi vam pružili maksimalan komfort.

Šorićevi dvori 3D Tour

Posebnu pažnju pridali smo vašoj djeci te u našoj ponudi imamo dječje igralište i bazen za malu djecu. Nismo zaboravili ni na aktivni odmor te vam na raspolaganju stoje bicikli, oprema za odbojku, badminton. U selu su također besplatno na raspolaganju tenisko i malonogometno igralište, koševi i boćalište. Kroz selo prolaze ucrtane biciklističke staze, a možemo vam predložiti rute za hodanje.

Za one željne zabave, adrenalina, ali i dobrog jela, područje oko Barata nudi raznolike sadržaje: od lokalnih fešti, smotre istarskog vola - boškarina, preko slobodnog penjenja na litici Ladićevih kruga do pravih istarskih tradicionalnih gastronomskih užitaka u nekolicini vrhunskih agroturizama.

Vaši domaćini, obitelj Šorić, koja ima dugogodišnje iskustvo bavljenjem turizmom želi Vam ugodan boravak u Šorićevim dvorima.

U nastavku možete pogledati video.

Ville

Udaljenost

Najbliža trgovina

8 km Sv. Lovreč, 10 km Kanfanar

Najbliži supermarket

25 km Poreč

Najbliža plaža

23 km Vrsar, 25 km Poreč

Najbliži restoran

8 km Sveti Lovreč, 6 km Konoba Danieli

Grad

Rovinj 28 km, Pula 44 km, Poreč 25 km

Zračne luke

Zagreb 250 km, Krk (Rijeka) 134 km, Pula 44 km, Ljubljana 193 km, Triest 135 km, Venice 245 km

explore Istra